NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo podnosi tužbu protiv Juventusa

Cristiano Ronaldo podnosi tužbu protiv Juventusa

Cristiano Ronaldo podnosi tužbu protiv Juventusa i zahtijeva isplatu od 19.9 milijuna eura zaostalih plaća koje nije primio tijekom lockdowna uzrokovanog pandemijom koronavirusa. Danas su njegovi odvjetnici predali potrebnu dokumentaciju u Torinu kako bi pokrenuli pravni postupak protiv kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prije nego što je Cristiano Ronaldo podnio tužbu, isto je učinio i Paulo Dybala. Dybala je postigao dogovor s Juventusom da mu odmah isplate tri milijuna eura za zaostale plaće. Ronaldo s ovom tužbom želi ostvariti svoja prava prema ugovoru, iako je ranije izašao u susret talijanskom klubu, suglasivši se s odgodom isplate za razdoblje nakon pandemije.

U vrijeme pandemije koronavirusa, Juventus je dvaput morao smanjiti plaće svojim igračima. Prvo, 2020. godine, smanjenje plaća je bilo jednako za sve igrače kako bi klub uštedio novac zbog nedostatka prihoda od ulaznica i utakmica. Zatim, 2021. godine, uprava je vodila individualne razgovore s igračima o daljnjem smanjenju plaća.

U to vrijeme, Cristiano Ronaldo je godišnje zarađivao neto plaću od 31 milijun eura i pristao je odgoditi isplatu gotovo 20 milijuna eura dok pandemija ne završi. Međutim, Juventus mu nikada nije isplatio taj iznos, što ga je potaknulo da podnese tužbu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Bellingham odgovorio na pitanje novinara tko je trenutno najbolji igrač na...

0
Jude Bellingham ne prestaje impresionirati na početku svoje epizode u Real Madridu, gdje je trenutno prvi strijelac momčadi u novoj sezoni s osam golova. Nakon...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!