NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo ponovo u ligi protiv Lionela Messija, ali ne u Saudijskoj...

Cristiano Ronaldo ponovo u ligi protiv Lionela Messija, ali ne u Saudijskoj Arabiji

Nogometni svijet s nestrpljenjem očekuje odluku Lionela Messija o svojoj budućnosti u nogometu. Nakon odlaska iz Paris Saint-Germaina, Messi navodno razmatra tri opcije: romantični povratak u Barcelonu, unosan ugovor vrijedan preko pola milijarde eura u Saudijskoj Arabiji ili prijelaz u MLS.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Američki navijači se nadaju da će izabrati posljednju opciju, dok španjolski novinar Toni Juanmarti otkriva mogućnost da bi čak i Cristiano Ronaldo mogao slijediti njegov primjer.

U posljednjim tjednima se intenzivno spekulira o mogućem dolasku Lionela Messija u Al Hilal, klub u kojem bi se navodno mogao suočiti s Cristianom Ronaldom iz Al Nassra. Iako bi njihovi susreti bili mogući u tom scenariju, nije isključena mogućnost da se odvijaju i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Javno je poznato da Lionel Messi posjeduje stan u Miamiju, što je dovelo do spekulacija da bi David Beckham želio dovesti Messija u svoj klub. Prema riječima Juana Martija, takav razvoj događaja bi mogao izazvati reakciju drugih franšiza u MLS-u. Navodno postoji interes nekoliko klubova za dovođenje Portugalca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!