NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo postaje najplaćeniji igrač Manchester Uniteda!

Cristiano Ronaldo postaje najplaćeniji igrač Manchester Uniteda!

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo trebao bi postao najplaćeniji igrač Manchester Uniteda nakon njegovog senzacionalanog povratka na Old Trafford, prema izvještajima u Italiji.

Cristiano Ronaldo postaje

36-godišnji portugalski napadač i Jorge Mendes su u petak poslijepodne bili u naprednim pregovorima sa Unitedom oko zapanjujućeg transfera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

United je Juventusu poslao ponudu od 25 milijuna eura i ponudio dvogodišnji ugovor Ronaldu.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte bio je predmet intenzivnih nagađanja koji su ga povezivali sa prelaskom u aktualnog prvaka Premier lige Manchester Cityja.

Međutim, City je odbio priliku da ga potpiše i povukao se iz pregovora. United je u petak objavio da je postigao dogovor sa Juventusom o transferu Ronalda.

Prema Sky Italiji, u ugovoru se nudi plaća od nevjerojatnih 480.000 funti tjedno.

Postat će najplaćeniji igrač Manchester Uniteda nakon što je u ovom trenutku to De Gea sa 375.000 funti tjedno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!