NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo prije početka sezone dobio loše vijesti

Cristiano Ronaldo prije početka sezone dobio loše vijesti

Cristiano Ronaldo uoči početka sezone dobio je loše vijesti koje mu se nimalo neće svidjeti.

Ronaldo će započeti prvu utakmicu Manchester Uniteda u sezoni Premier lige 2022.-23. na klupi zbog neizvjesnosti oko njegove budućnosti u klubu, odlučio je trener Manchester Uniteda Erik ten Hag.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

37-godišnji napadač također je bio odsutan s Unitedove predsezonske turneje u Bangkoku i Australiji nakon što mu je klub odobrio dodatno slobodno vrijeme kako bi riješio obiteljski problem. Ronaldo se vratio u United protiv španjolske momčadi Rayo Vallecana – igrajući samo 45 minuta a nakon toga je napustio teren prije zvižduka za kraj.

Zbog toga je Ten Hag odlučio ne uvrstiti ga u prvih 11 u susretu prvog kola Premiershipa protiv Brightona koji se igra u nedjelju.

Ten Haag će prednost u prvoj postavi dati Anthonyju Martialu koji se nametnuo sjajnim igrama, a Ronaldo će imati ulogu džokera s klupe.

Ostaje za vidjeti kako će Ronaldo proći pošto se prošlog vikenda ponio neprofesionalno kada je napustio stadion nakon što je zamijenjen na poluvremenu u prijateljskoj utakmici protiv Rayo Vallecana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!