NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se oglasio na špekulacije o odlasku iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo se oglasio na špekulacije o odlasku iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo ne namjerava napustiti Juventus na kraju sezone usred intenzivnih špekulacija oko njegove budućnosti.

Cristiano Ronaldo se oglasio

Nedavno su se pojavila izvješća u kojima se tvrdi da se talijanski giganti želi riješiti Ronalda kako bi uravnotežio svoje knjige nakon što ih je pogodila finansijska kriza zbog pandemija koronavirusa.

35-godišnjaka, koji godišnje zarađuje 28 milijuna funti, od tada povezuju sa senzacionalnim povratkom u Manchester United.

PSG je također bio kao potencijalna destinacija, jer sportski direktor kluba Leonardo nije negirao dolazak peterostrukog osvajača Zlatne lopte.

Međutim, prema AS-u, Ronaldo namjerava ispoštovati svoj ugovor u Juventusu koji traje do 2022. godine.

Španjolska agencija kaže da se portugalski reprezentativac nastanio u Italiji i da je sretan u klubu.

Fokusiran je na Juventus i nije svjestan navodnih planova njegove ekipe.

PSG je među super klubovima koji su povezani sa transferom Ronalda.

Na pitanje o mogućnosti potpisa bivšeg igrača Real Madrida, Leonardo je odgovorio: “Danas u nogometu ne znamo što će se dogoditi.”

“Možda se sutra Cristiano Ronaldo probudi i kaže da želim otići igrati negdje drugdje.

“Tko ga može kupiti? To je zatvoreni krug. PSG ulazi u ovaj krug. Obično se radi o prilikama, situacijama.

“Prijelazni rok, za njega se moramo pripremiti i to je ono što radimo. Imamo svoje prioritete, svoje liste, ali može se dogoditi nešto nepredviđeno.”

Ronaldo je ranije izrazio želju da se jednog dana vrati na Old Trafford s klubom Premier lige koji je navodno uspostavio kontakt s igračevim agentom Jorgeom Mendesom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!