NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se osramotio na predstavljanju, Saudijsku Arabiju nazvao 'Južnom Afrikom'

Cristiano Ronaldo se osramotio na predstavljanju, Saudijsku Arabiju nazvao ‘Južnom Afrikom’

Cristiano Ronaldo jučer je predstavljen kao novi nogometaš saudijskog Al Nassra, a na press konferenciji napravio je gaf koji je brzo obišao svijet.

Ronaldo je potpisao ugovor s najvećim saudijskim klubom te će zarađivati ​​173 milijuna funti godišnje, a na predstavljanju su ga dočekale brojne medijske ekipe i navijači koji su priredili spektakl na stadionu.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

U jednom trenutku Portugalac se prilično osramotio. Radi li se o običnom gafu ili geografskom neznanju, no umjesto u Saudijsku Arabiju, Ronaldo ističe da je došao u Južnu Afriku.

“Ne mislim da je dolazak u Južnu Afriku kraj moje karijere, želio sam promjenu. Da budem iskren, nije me briga što ljudi govore”, rekao je Ronaldo u videu koji je brzo postao viralan.

Naravno, ruganje je odmah krenulo na društvenim mrežama, a neki korisnici Twittera istaknuli su da “Saudijci plaćaju 200 milijuna godišnje za Ronalda kako bi mogao reći da je uzbuđen što će igrati u Južnoj Africi”.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!