NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo sutra ruši još jedan svjetski rekord

Cristiano Ronaldo sutra ruši još jedan svjetski rekord

Cristiano Ronaldo će sutra ući u povijest nogometa kao igrač koji je odigrao najviše utakmica za jednu reprezentaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zaigra li protiv Lihtenštajna u 1. kolu kvalifikacija za sljedeće Europsko prvenstvo, što je sasvim izvjesno, portugalski as će doći do brojke od 197 utakmica u dresu reprezentacije i time postati apsolutni svjetski rekorder.

Ronaldo će na taj način nadmašiti Kuvajćanina Badera Al-Mutawa koji je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao 196 utakmica i dugo bio neprikosnoven.

Portugalac je debitirao za reprezentaciju 2003. godine, a u dosadašnjih 196 nastupa zabio je 118 golova, što je ujedno i međunarodni rekord.

Ronaldo je osvojio i Europsko prvenstvo 2016. godine sa Portugalom, kao i Ligu nacija 2019., dok je sa Portugalom sudjelovao na pet svjetskih prvenstava.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!