NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo u velikim problemima: Situacija je ozbiljna, zbog ovoga može dobiti...

Cristiano Ronaldo u velikim problemima: Situacija je ozbiljna, zbog ovoga može dobiti 10 godina zatvora!

Zbog navodne utaje poreza o kojoj se priča već neko vrijeme, čigledno je portugalski as u mnogo većim problemima nego što se činilo. Vijesti koje stižu iz Španije nisu nimalo prijatne, za sve navijače Real Madrida a posebo za Ronalda.

Cristiano Ronaldo

Kako izvještava popularni španjolski radio Cadena Ser, koji nije povezan s prokatalonskimi novinama Sport i Mundo Deportivo, a ni sa Realovim listom Marcom suđenje Cristiano Ronaldo teče mnogo gore nego što je itko mislio. Već sada je jasno da se Ronaldo neće izvući kao Messi koji je osuđen na 23 mjeseca zatvora ali zbog toga što ranije nikada nije osuđivan ostao je na slobodi i platio kaznu za prekršaj.

>> Thomas Lemar priznao: Čekat ću nove ponude ta dva kluba!

Prema pouzdanim izvorima, Ronaldo je u neuobičajeno teškoj situaciji. Njegova suma od 14,7 milijuna eura znatno je veća od sume argentinskog asa. Istodobno, očito, nije riječ samo o prekršaju nego o čistoj utaji poreza. U praksi, kada je tolika utaja u pitanju, izriče se presuda u trajanju do čak 10 godina zatvora. Bez obzira na status zvijezde, čini se kako tolika kazna neće proći bez zatvora.

[su_cashout]

Cadena Ser javlja da ima sadržaj iskaza nekih od ključnih svjedoka u procesu protiv Ronalda, a ovi svjedoci su svjedočili kako je Ronaldo za to sve znao te da je svjesno išao na utaju poreza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!