NaslovnicaVijestiCrne prognoze Njemačkog virologa: "Nogomet se još dugo neće igrati"

Crne prognoze Njemačkog virologa: “Nogomet se još dugo neće igrati”

Njemački virolog Jonas Schmidt-Chanasit smatra da je pusta želja za nastavkom nogometne sezone početkom maja mjeseca potpuno nerealna. Naše generacije nisu imale kontakta sa virusom kao što je ovaj, te je razumljivo zbog čega se očekuje brz prolazak pandemije.

Nogomet je gladan dobrih vijesti, ali nažalost vrijeme to trenutno ne dopušta. Mnoga prvenstva u Europi su prekinuta, a svi se se nadaju i planiraju da se nogomet ponovo zaigra u aprilu i maju mjesecu, no njemački virolog Jonas Schmidt-Chanasit s Instituta Berhard-Nocht u Hamburgu upozorava da su takva očekivanja nerealna i potpuno neizvodiljiva.

Transfer glasine: Luka Jović napušta Madrid, Liverpool kupuje mladog veznjaka, Coutinho na putu za Italiju

“Mislim da ne bismo trebali razgovarati o igranju nogometa u aprilu ili maju. Čak ni pred praznim stadionima, jer postoji opasnost da se ljudi okupe i gledaju utakmice zajedno na TV-u. Osobno mislim da nogomet će početi igrati tek sljedeće godine. Nije realno očekivati da će ova sezona biti završena i da će se nogomet barem na našem kontinentu zaigrati u ovoj godini”, rekao je Schmidt-Chanasit.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!