NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Luka Jović napušta Madrid, Liverpool kupuje mladog veznjaka, Coutinho na...

Transfer glasine: Luka Jović napušta Madrid, Liverpool kupuje mladog veznjaka, Coutinho na putu za Italiju

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Real Madrid spreman je prodati Luku Jovića nakon samo jedne sezone u klubu, tvrdi Daily Star. Jović je izazvao ogorčenje kada je prekršio smjernice o izolaciji u rodnoj Srbiji, nakon što je otputovao kući iz Španjolske. Real će ovog ljeta  pokušati prodati mladog napadača, a glavni kadnidati za njegov potpis su Tottenham i Chelsea.

Felipe Melo otkrio kakva je bila taktika Brazila da zaustave Messija

Liverpool nastavlja pregovore sa Lilleom o kupovini Boubakary Soumarea, izvještava Sport. Međutim, Redsi se mogu suočiti s konkurencijom, jer Barcelona također pomno prati veznog igrača.

Veznjak Barcelone Philippe Coutinho mogao bi se pridružiti Interu ovog ljeta – navodi Tuttosport. Blaugrana je spremna poslati Brazilca na San Siro na posudbu kako bi mogli započeti pregovore s argentinskim napadačem Lautarom Martinezom. Barca se nada da će sa Coutinhom omekšati talijanski klub i dovesti Lautara, čija se trenutna cijena procjenjuje na oko 150 milijuna eura

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!