NaslovnicaVijestiDa li će Juventus poslušati Ronalda i ponovo kupovati u Real Madridu?...

Da li će Juventus poslušati Ronalda i ponovo kupovati u Real Madridu? Ko se nalazi na radaru Stare dame?

Već neko vrijeme je kristalno jasno kako Cristiano Ronaldo ima važnu riječ u Juventusu te da se njegovo mišljenje izrazito cijeni i uvažava. U Juventusu svim silama pokušavaju da osvoje Ligu prvaka a kako bi zaista uspjeli u toj namjeri, potrebna su im pojačanja na zimu.

Talijanski mediji tako su saznali ko je sljedeća meta crno-bijelih iz Torina. Riječ je o bivšem suigraču Ronalda iz Real Madrida koji želi napustiti Santiago Bernabeu i koji se nalazi u nemilosti trenera Zidanea. A to je samo razlog više da Juventus krene u lov na njegov potpis.

Bizarna situacija za Liverpool dobila konačni epilog: Evo kako će Redsi “preživjeti” dva meča u dva dana na dva različita kontinenta

Meta talijanskog prvaka nije nitko drugi nego Isco, kojem Zinedine Zidane ne vjeruje previše, pa su njegove minute u ovoj sezoni vrlo skromne. Juventus ga je jednom htio dovesti, ali se tada nisu uspjeli dogovoriti oko odštete a u to vrijeme je Isco imao i važnu ulogu u klubu.

Očekuje se da će Real za Isca tražiti oko 70 milijuna eura, no Talijani bi, kako im dolikuje željeli smanjiti iznos transfera za igrača za kojeg su prije dvije godine bili spremni platiti 100 miliona eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!