NaslovnicaVijestiDa li će povrede uništiti karijeru Harry Kanea? Liječnici pronašli lijek za...

Da li će povrede uništiti karijeru Harry Kanea? Liječnici pronašli lijek za njegov problem

Engleski nogometaš i napadač Tottenhama Harry Kane morat će ozbiljno razmotriti operaciju zgloba, rekao je jedan od vodećih kirurga i specijalist u Londonskoj klinici za stopala i zglobove Mark Davies. Kane je pretrpio teška oštećenja na lateralnom zglobu lijevog stopala, tako da vjerojatno više neće igrati ove sezone.

Kane je ozlijeđen u utorak u četvrtini finala Lige prvaka protiv Manchester Cityja (1:0), a za kapetana engleskog tima ovo je peta ozljeda gležnja od 2016. godine, a druga na lijevom gležnju ove godine.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Messi ima tri puta veće šanse od Ronalda da osvoji Ligu prvaka!

Kirurg Davies, koji je već operirao brojne nogometaše iz Premier lige, rekao je da mu može pomoći u operaciji kako bi ojačao snagu gležnja, tako da bi bio isti igrač što se tiče zdravlja kao prije prve ozljede.

“Dođete do točke u kojoj se morate zapitati što je najbolje za vas. S kirurškim zahvatom možete stabilizirati tetivu, koja je u ovom trenutku vrlo slaba, i time bi riješili problem na duži rok”, rekao je Davies. “Budući da nije tako star, mogao bi stabilizirati gležanj kako bi mogao još dugo igrati a što je još važnije više ne bi dolazilo do tih ozljeda.”

To je rutinska operacija koja skraćuje dužinu tetive. Nakon takve operacije, Kane bi trebao odmarati ​​tri mjeseca, prema očekivanjima liječnika, što nije mnogo duže nego što će i sada izbivati sa terena.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!