NaslovnicaVijestiDa li će i Thomas Muller biti "dio remonta" u ekipi Bayerna?!

Da li će i Thomas Muller biti “dio remonta” u ekipi Bayerna?!

Bayern se priprema za veiki ljetni remont ekipe. Neka imena koja bi mogla napustiti klub već su poznata. Kicker također najavljuje kako bi klub mogao napustiti dugogodišnji napadač kluba Thomas Muller.

Pripreme za novu sezonu već su u punom zamahu u ekipi Bayerna. Ekipa će od naredne sezone izgledati potpuno drugačije, a ukoliko se ispune želje ali i glasine medija, Bayern bi ponovo trebao biti u samom evropskom vrhu. U ekipu će doći nekoliko novih igrača, a neki će napustiti klub.

Nakon što je pretrpio srčani udar: Doktor Porta dao odgovor na pitanje da li će Casillas nastaviti nogometnu karijeru

Kicker, koji je poznat po pouzdanim informacijama, izvještava da je branitelj Mats Hummels još uvijek neodlučan. Bivši nogometaš Borussia iz Dortmunda javno je izjavio kako mu treba snažan signal iz Bayerna ako želi ostati u klubu. U suprotnom, možda napušta klub.

Klub će gotovo sigurno napustiti Rafinha i Jerome Boateng. Pitanje je što će biti s Jamesom Rodriguezom, kao i s Renato Sanchesom.

Kicker izvješćuje da je Thomas Muller na izlaznim vratima. Prije nekoliko godina, jedan od ključnih članova bavarske momčadi bio je samo blijeda sjena tog igrača u zadnje dvije godine. Muller navodno ima ponude iz Engleske i Italije, tako da njegov odlazak iz Münchena nije nemoguć.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!