NaslovnicaVijestiNakon što je pretrpio srčani udar: Doktor Porta dao odgovor na pitanje...

Nakon što je pretrpio srčani udar: Doktor Porta dao odgovor na pitanje da li će Casillas nastaviti nogometnu karijeru

Šta će se desiti sa Ikerom Casillasom? Odgovor na to pitanje dao je prvi čovjek uprave medicinskih službi u ekipi Porta, koji vjeruje da će se Španjolaac u potpunosti oporaviti. Još uvijek postoje nejasnoće oko nastavka njegove karijere.

Nelson Puga, prvi čovjek uprave medicinskih službi u ekipi Porta, komentirao je slučaj golmana Ikera Casillasa, koji je jučer na zaprepaštenje mnogih primljen u bolnicu zbog srčanog udara.

SARRI PRIZNAJE: Chelsea je u ‘nevolji’, imaju velikih problema pred susret sa Frankfurtom!

Puga je optimističan, vjeruje da će se iskusni španjolski golman oporaviti, vjerojatno neće osjetiti posljedice ili imati neke veće probleme u životu zbog toga, ali pitanje je može li dugogodišnji član Real Madrida nakon ovoga nastaviti karijeru.

“Mnogo faktora na to utiče, morat ćemo dobro ocijeniti stvar. Sve zavisi od fizike, stresa ali i njegove želje o nastavku karijere jer nije lako nastaviti sve kada jednom imaš ovakav problem”, kazao je Puga, izražavajući na taj način uvjerenje da će se Casillas potpuno oporaviti.

Podsjetimo, Casillas je jučer pretrpio srčani udar te je hitno prevežen u bolnicu ali na svu sreću radilo se o manjem napadau, kojeg je Španjolca prebrodio bez većih problema.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!