NaslovnicaVijestiDa li čelnici Citya imaju više strpljenja: Kad je najvažnije Guardiola zakaže!

Da li čelnici Citya imaju više strpljenja: Kad je najvažnije Guardiola zakaže!

Svoje razumijevanje igre pokazao je kao nogometaš, a znao je kako nadograditi sustav kao trener. Ali također je jasno da u Ligi prvaka u posljednjim sezonama zakaže kada je najvažnije.

najbolji na svijetu

Katalonac Pep Guardiola je jedan od najboljih trenera u povijesti nogometa bez sumnje. U kolekciji ima mnog oosvojenih trofeja, osuševljavao je Barcelonu, Bayern Münchenu i Manchester Cityu. Ali u posljednjim sezonama u Ligu prvaka kiksa u trenucima koji su najvažniji i najteži.

OBORIO REKORD: Sterling postao prvi Englez koji je učinio ovo u posljednjih 10 godina!

U ovoj sezoni Manchester City završio je takmičenje u četvrtfinalu Lige prvaka. U prvom susretu izgubio je 0:1 protiv Tottenhama, a na revanšu slavili su 4:3, što je bilo premalo za proboj među četiri najbolje ekipe. City je postigao pogodak na kraju, ali onda je VAR poništio gol.

“Za 20 minuta bilo je 3:2, pet pogodaka za tako kratko vrijeme nije uobičajena pojava, iskoristili smo naše mogućnosti, a onda je VAR učinio svoju stvar. Sterlingov pogodak postignut je iz zabranjene pozicije. Llorente je pomogao sa svojom rukom, ali arbitar to nije vidio sa svoje točke gledišta. Jako sam bijesan, bili smo blizu polufinala” rekao je Pep Guardiola nakon utakmice za BT Sport.

U prošloj sezoni Lige prvaka, Građani su također ispali u četvrtfinalu i tada su izbačeni od engleskog kluba. Liverpool je u prvom susretu pobijedio s 3:0, a na revanšu je slavio s 2:1. Prije toga, Guardiola s Cityjem zaustavljen u osmini finala Lige prvaka, slavivši protiv Monaca 5:3 da bi zatim u Kneževini poraženi sa 1:3.

Unatoč svemu tome, City sa Guardiolom ima mnogo važnih utakmica u ostatku tekuće sezone. Čekaju veliko finale FA kupa protiv Watforda, a s Liverpoolom će se vjerojatno do kraja boriti za titulu državnog prvaka u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!