NaslovnicaVijestiDa li dijelite mišljenje sa njim? Pirlo otkrio ime svog naslijednika!

Da li dijelite mišljenje sa njim? Pirlo otkrio ime svog naslijednika!

Legendarni talijanski veznjak Andrea Pirlo nedavno je novinarima odgovorio na pitanje tko će postati “novi Pirlo” europskog i svjetskog nogometa. Odgovor je vrlo zanimljiv ali pomalo i očekivan.

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo

Legendarni talijanski veznjak Andrea Pirlo još uvijek je prilično aktivan u nogometu nakon što je prije dvije godine odlučio okačiti kopačke o klin, jer je u posljednje vrijeme redoviti gost u raznim televizijskim emisijama u kojima voli evocirati uspomene iz svoje nezaboravne i vrhunske karijere.

NAKON OZLJEDE KLJUČNIH BRANIČA: Guardiola pronašao zamjenu – 23-godišnjak stiže na Etihad?

Pirlo je izrazio uvjerenje da će Juventus i ove sezone osvojiti Scudetto, bez obzira na moćni Inter i probleme koje Stara dama ima na startu prvenstva a također je odgovorio na pitanje koji je igrač trenutno najbliži “novom Pirlu”.

“Jedini koji može u budućnosti izgledati poput mene je Frenkie de Jong. Postoje neke sličnosti i s Miralemom Pjanićem, ali ja i dalje mislim da smo različiti igrači i da imamo drugačiji stil igre. Pjanić je jedan od najboljih veznjaka na svijetu ali odlučio sam se ipak za De Jonga. On je igrač koji će vladati sredinom terena u narednoj deceniji”, rekao je Pirlo.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!