NaslovnicaVijestiDa li je Cristiano Ronaldo blizu završetka? "Ne, od njega tek možete...

Da li je Cristiano Ronaldo blizu završetka? “Ne, od njega tek možete da očekujete najbolje stvari”

Jedan od najbližih i najutjecajnijih saveznika 34-godišnjeg portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, izjavio je kako je on daleko od toga da je rekao svoju zadnju riječ u nogometnoj eliti i da njegovo najbolje tek dolazi.

RONALDO JE ŽELIO

Cristiano Ronaldo postigao je svoj 700. gol u karijeri u kvalifikacijskoj utakmici protiv Ukrajine, a nakon fantastičnog postignuća njegov agent Jorge Mendes, vjeruje da Ronaldo nije rekao zadnju riječ sa 34 godine kada je riječ o vrhunskom nogometu. Ronaldo novu sezonu nije započeo u tako izvanrednom ritmu na koji smo navikli tijekom cijele njegove karijere, a usprkos fizičkoj spremi, mnogi vjeruju da će Ronaldo teško održati status nedodirljivog nogometaša i da će ga mlađe zvijezde gurnuti s vrha.

Transfer glasine: United kupuje šest igrača u idućoj godini, Chilwell donio odluku o svojoj budućnosti, Allegri odbio ponudu iz Premier lige

Mendes vjeruje da se to neće dogoditi i, naprotiv, vjeruje da najveće stvari u njegovoj karijeri tek dolaze.

“Njegovi brojevi ne lažu i ne osvjetljavaju fascinantan način na koji i danas ruši naizgled nedodirljive rekorde. On je najveći nogometaš u povijesti nogometa s velikom prednošću ispred drugog najboljeg. Dokazao se u raznim klubovima, bilo to u Engleskoj, Španjolskoj, Italijiji ili portugalskoj reprezentaciji. Činjenica je da je Portugal igrao s Cristianom Ronaldom u tri finala i osvojio naslov u dva “, rekao je Mendes i dodao.

“Siguran sam da će Ronaldo nadmašiti Pelea kao najboljeg strijelca u povijesti nogometa, a to će uspjet u dresu Juventusa.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!