NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE DA JE OVO PROMAKLO VAR-U: Chelsea oštećen protiv...

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO PROMAKLO VAR-U: Chelsea oštećen protiv Liverpola u Superkupu!

Adrian je bio junak u sinoćnjem trijumfu Liverpoola nad Chelseajem na penalima u Superkupu u Istanbulu.

Chelsea oštećen

Španjolski vratar, potpisao za Liverpool prošli tjedan nakon što ga je otpustio West Ham, obranio je odlučujući penal protiv Tammyja Abrahama, gdje su Redsi pobijedili sa 5-4 na penalima nakon remija od 2-2 nakon produžetaka.

Ponovljeni snimak je pokazao Adriana kako je izašao sa svoje linije, prije nego što je igrač Chelseaja stupio u kontakt sa loptom, što je mnoge dovelo u pitanje zašto nije ponovljen ovaj penal.

Sada se, međutim, pokazalo da je glavni sudac UEFA-e Roberto Rosetti izvijestio prije Superkupa o upotrebi VAR-a na penalima.

Ako vratari napuste liniju prije izvođenja penala, bit će im naređeno da se ponovno izvede u slučaju ‘jasno kršenja novog zakona.”

TRANSFERI UŽIVO – Real Madrid odbio prijedlog PSG-a, evo što su htjeli za Neymara, Inter odredio cijenu za Icardija, Solskjaer stavlja Sancheza u rezervnu momčad, Neymar trenira sam od srijede, Dani Olmo pronašao klub

Pristup uportrebi vara nalikuje pristupu Premier lige.

Bilo je i polemike oko odluke Stephanie Frapparta da Plavcima dodijeli penal za prekršaj Adriana na Tammy Abrahamu.

VAR je provjerio odluku, ali nije poništena, jer nije postojao jasan razlog da se ne dodijeli penal.

Jorhingo ga je pretvorio u izjednačenje i time je produžio utakmicu do izvođenja penala nakon remija od 2-2.

Redsi se u subotu suočavaju sa Southamptonom, dok je Frank Lampard u nedelju na Stamford Bridgeu, gdje će igrati sa Leicesterom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!