NaslovnicaVijestiTRANSFERI UŽIVO - Modrić napušta Real Madrid, Parma dovodi bivšeg Galacticosa, Dejan...

TRANSFERI UŽIVO – Modrić napušta Real Madrid, Parma dovodi bivšeg Galacticosa, Dejan Lovren odlazi u Italiju!

Transferni rok je i dalje otvoren u mnogim europskim vrhunskim ligama, unatoč tome što je u Premier ligi već odavno zatvoren za dovođenje novih pojačanja.

TRANSFERI UŽIVO

To znači da su engleski klubovi završili radove na svojim sastavima, a Christian Eriksen je i dalje povezan sa prelaskom u La Ligu ili sa Real Madridom ili sa Atleticom.

Dok Paul Pogba ostaje željan odlaska, sa Juventusom koji bi mogao biti jedno od njegovih odredišta, Stara dama pokušava gurnuti Paulo Dybalu na izlazna vrata – možda u PSG, koji je spreman prodati Neymara u Barcelonu ili Real Madrid.

Sve u svemu bit će ovo jedna vrlo zanimljiva završnica ljetnog prijelaznog roka, a sigurni smo da će Brazilac na kraju otići u jedan od navedenih klubova. U nastavku ćemo vam donositi najnovije transfere.

BUDITE U TOKU SA SVIM TRANSFERIMA – AKO VAM SE NAJNOVIJI TRANSFERI NISU UČITALI – OSVJEŽITE STRANICU ISPOD

16:50

Zidane želio Manea

Zinedine Zidane je napravio poziv Liverpoolu za Sadio Manea, ali s obzirom da je prijelazni rok u Engleskoj završen, Liverpool sigurno neće prodavati Senegalca.

16:44

Roma želi dovesti Dejan Lovrena na posudbu do kraja sezone sa opcijom kupnje.

Sky Sports izvještava da oba kluba iz Milana žele također dovesti braniča u svoje redove. Lovren ove sezone vjerojatno neće imati mjesta na Anfieldu pored Joe Gomeza i Joel Matipa.

16:20

PSG želi Modrića i Viniciusa za Neymara

PSG želi Modrića i Vinicius Juniora u zamjenu za Neymara, piše Marca. Međutim, Los Blancosi ne daju Viniciusa, dok bi mogli da ponude James Rodrigueza ili Gareth Balea u zamjenu za njega, zajedno sa Modrićem.

15:50

Parma dovodi bivšeg igrača Real Madrida Fabio Coentraoa.

Lijevi bek je napravio 21 nastup za Rio Ave i sada je meta kluba iz Serije A, pišu izvještaji iz Italije.

15:00

Bivši vezni igrač Sunderlanda Lee Cattermole je otišao na probu u Venlo.

31-godišnji veznjak je završio desetogodišnju povezanos za Crnim mačkama i sada traži novi klub.

13:52

Michy Batshuayi bi se mogao pridružiti Romi kao alternativa Timou Warneru, koji je zainteresirao Bayerna.

Gazzetta tvrdi da bi njihov neuspjeh u dovođenju Mauro Icardija ili Gonzala Higuaina mogao značiti da krenu po napadača Chelseaja. Belgijanac je u srijedu bio neiskorištena zamjena u Superkupu.

13:45

Roma je nakon produljenja ugovora za Nicola Zaniola produžila ugovor i Cengiz Underu do 2023. godine.

13:12

Real Betis obavio novo pojačanje Borju Iglesiasa.

Njihov novi broj devet najavio je svoju namjeru nakon preseljenja u Andaluziju: “Potrudit ću se da pružim svu ljubavi i pažnju koja je okružla moj transfer.”

12:46

Paul Pogba nije odustao od odlaska iz Manchester Uniteda, jer navodno želi da se pridruži Real Madridu. 

Izvješće Marce govori da se Pogba nada da će United biti fleksibilniji u odnosu na traženu cijenu. Dodaju kako se Mino Raiola planira sastati sa Unitedom kako bi ih obavijestio da namjeravaju otići na Bernabeu.

12:43

Juventusov direktor Fabio Paratici pojasnio je budućnost Sami Khedire, Daniele Ruganija i Blaise Matuidija.

U ragovoru za Gazzetta dello SPort, Paratici je razgovarao o budućnosti igrača koji su povezani sa odlaskom prije kraja prijelaznog roka.

“Khedira je sjajan igrač. Ostat će sa nama. Isto vrijedi i za Matuidija”, rekao je Paratići.

“Rugani? Ne možemo reći što će se dogoditi sa njim. Da biste sklopili dogovor tri strane se moraju dogovoriti.”

12:38

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO PROMAKLO VAR-U: Chelsea oštećen protiv Liverpola u Superkupu!

12:06

Tottenham i Christian Eriksen će ponovo sjesti prije zatvaranja europskog prijelaznog roka kako bi vidjeli da li se mogu dogovoriti o zadržavanju playmakera u klubu. 

Trenutni ugovor 27-godišnjak istječe sljedeće godine i nadao se promjeni načina život ovog ljeta, s tim da je Real Madrid imao jasne sklonosti. Španjolska ekipa ohladila je interes za Eriksena, međutim, menadžer Zinedine Zidane dao je prednost Paul Pogbi.

Atletico Madrid i Juventus su predstavljeni kao mogućnost, ali igračeve su mogućnosti ograničene u ovom trenutku i spreman je da ponovo sjede sa Spursima i porazgovara. Eriksen je ponuđen Manchester Unitedu, ali on se vrlo malo zanimao za taj transfer, pogotovo jer ne igrau u Ligi prvaka.

11:34

Manchester United se odlučio ne dovoditi Bruno Fernandesa zbog njegove sposobnosti na lopti. 

Sportingova zvijezda je bila jako povezana sa Unitedom ovog ljeta. Ali Mail sada govori kako je United osjetio da je on previše nesmotren kada ima posjed lopte i da previše gubi loptu, što nije vrijedno ulaganja.

10:54

Bayern će oživjeti svoje zanimanje za Leroy Sanea, unatoč tome što je zvijezda Manchester Cityja pretrpjela ozljedu koljena.

Bild izvješćuje da će se Bayern vratiti sljedećeg ljeta, ali manje od predloženih 145 milijuna eura koje su trebali platiti ove godine. Budući da Saneov ugovor istječe 2021. godine, Bayer bi mogao dobiti igrača po sniženoj cijeni, ali sada postoji rizik od produženja prije sljedećeg ljeta.

10:45

Victor Lindelof blizu je potpisivanja novog ugovora u Manchester Unitedu, javlja švedski medij Aftonbladet.

Šveđanin je ranije ove godine bio povezan sa Barcelonom, ali nakon što je započeo novu sezonu sa Harry Maguireom u tandemu, Lindelof će izgleda biti nagrađen. On trenutno ima 75.000 funti, što bi se moglo udvostručiti na 150.000 tjedno do 2025. godine.

10:07

Ako igrači Barcelone ne privuku PSG-a da proda Neymara, onda će Real Madrid iskoristiti svoj trenutak.

Marca tvrdi da je Thomas Tuchel posebno volio Luku Modrića i Casemira. Ostaje nejasno hoće li Zinedine Zidane žrtvovati bilo kojeg igrača da bi dobio Brazilca.

09:28

Dani Olmo, koji je ovog ljeta bio povezan sa Liverpoolom i Spursima, meta je Ajaxa.

Nizozemski klub je poslao ponudu za napadača iz Dinamo Zagreba. Hrvatska ekipa se pak neće odvojiti od tražene ciijene od 40 milijuna eura. Ajax je ponudo 22 milijuna plus 40% od buduće prodaje, tvrdi Mundo Deportivo.

09:18

Barcelona analizira koga bi mogli staviti u paket kako bi uvjerili PSG-a da proda Neymara

Načelno je to Philippe Coutinho. Dok je Ivan Rakitić druga opcija. Unatoč tome što PSG obožava igrača, Nelson Semedo neće ići nigdje, navodi Mundo Deportivo.

Samuel Umtiti bi također mogao biti jedan od igrača koji bi mogli otići u PSG u zamjenskom dogovoru, ali Barcelona ne želi ostati sa samo tri braniča. Arturo Vidal je još jedna opcija, jer se Thomas Tuchel divi Čileancu.

09:01

Neymar trenira sam od srijede, tvrdi Esporte Interactivu. 

Brazilac će to nastaviti sve dok transfer ne bude dovršen.

08:53

Alexis Sanchez odbija napustiti Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer prijeti da će ga poslati u rezerve, a Roma će za sada odustati od interesa, javlja The Sun.

AC Milan, Napoli i Juventus su i dalje raspoloženi, tvrde u Mailu.

Plaća Čileanca, za koje neki navode da bi iznosila čak 500.000 funti tjedno kada se ispune bonusi, bit će problem u bilo kojoj takavoj situaciji.

08:51

Tottenhamova meta Nicolo Zaniolo je potpisao novi ugovor u Romi.

20-godišnjak je produžio ugovor do 2024. godine.

“Prije godinu dana bila je laka odluka odabrati Romu, a danas je to još lakše. Želio bih se zahvaliti klubu što mi je pružio priliku da se još više približim ovim bojama – upravo je to ono što sam želio.”

08:47

Inter, Napoli i Roma razgovaraju o trostrukom transferu koji bi svakom klubu riješio probleme unutar momčadi.

Roma (s Edinom Džekom), Inter (s Mauro Icardijem) i Napoli (Arek Milik) imaju napadače koje ili ne žele ili pokušavaju prodati.

Izvještaj sugerira kako će Napoli maknuti Icardija iz ruku Intera, a zatim poslati Milika u Giallorossi, koji će zatim poslati Džeka na San Siro da se poveže sa Antonio Conteom.

08:45

Inter Milan je odredio cijenu za Mauro Icardija, javlja Tuttosport.

On će koštati oko 80 milijuna eura uprkos tome što su za zamrznuli u ekipi i predali njegov broj devet Romelu Lukakuu.

26-godišnjak ima dvije godine preostale u svom dogovoru na San Siru, što cijenu čini pomalo optimističnom, čak i ako se poklapa sa ukupnom naknadom koju su platiti Manchester Unitedu za Lukakua.

08:22

Real Madrid odbio je prijedlog PSG-a da se Vinicius Jr pošalje u francusku prijestolnicu u zamjenu za Neymara.

To je bilo veliko ‘NE’ od strane Reala, koji ne želi prodati možda sljedećeg velikog brazilskog napadača za trenutnog kralja. Barcelona ostaje aktivna i u razgovorima, izvijestio je AS i Marca.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!