NaslovnicaVijestiDa li je on novi trener Barcelone? Podršku dobio i od legendarnog...

Da li je on novi trener Barcelone? Podršku dobio i od legendarnog Xavia

Ernestu Valverdeu se opasno trese stolica, ali  Barcelona navodno već ima spremnu zamjenu.

Sezona za Barcelonu počela je veoma loše. Neuvjerljivi nastupi, oslanjanje na individualnu kvalitetu, loša forma najvećeg ljetnog pojačanja Antoinea Griezmanna, koje se ni na koji način ne može uklopiti u igru ​​i /ili svlačionicu … Nisu dovoljne samo pobjede koje su ostvarene na individualnoj kvaliteti i domišljatosti Lea Messija isključivo na Camp Nou. Cijena bi, kao i obično, prvi trebao platiti trener, a kako pišu argentinski mediji, vodeći ljudi Barce već su počeli tražiti novog trenera.

U Romi nesreća ne miruje: U zadnjih 5 godina čak 15 igrača pokidalo ligamente u koljenu

Očekuje se da će novi trener stići upravo iz Argentine. Marcelo Gallardo (43) na vrhu je liste kandidata. U samo pet godina, on je postao najtrofejniji trener u bogatoj povijesti River Platea.

Nekada sjajni veznjak osvojio je dva Kupa Argentine, dva Cope Libertadoresa, tri Recope Sudamericano i jedan Copa Sudamericana s Riverom. Također je dobio većinu obračuna s najvećim rivalom Boca Juniorsom, a ne čudi što su ga navijači Rivera digli u zvijezde.

S izabranim riječima o njemu je govorio i Xavi. “Smatram Gallarda inteligentnim trenerom koji želi igrati nogomet onako kako ga volimo u Barceloni. Nema sumnje da je rođeni pobjednik koji je osuđen na trofeje.” A oduševljenje nije krio ni Pep Guardiola. Njihove riječi, nose veliku težinu u glavnom gradu Katalonije.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!