NaslovnicaVijestiDa li je ovdje sve regularno? Koliko je zaradio Jorge Mendes u...

Da li je ovdje sve regularno? Koliko je zaradio Jorge Mendes u sumnjivom transferu Barcelone?!

Jorge Mendes postavlja nove granice u svijetu nogometnih posrednika. Portugalac se doslovno utapa u novcu, a nedavno je zaradio lijepu sumu u iznenađujućem transferu njegovog štićenika u Barcelonu.

JORGE MENDES

Jedan manje očekivani transfer prošlog mjeseca nesumnjivo je transfer Francisca Trincaa iz Brage u Barcelonu. Talentirani portugalski nogometaš ostat će u Bragi sve do ovog ljeta, a zatim će se pokušati izboriti za minute na Camp Nou, gdje su ovog igrača platili čak 31 milijun eura.

Transfer glasine: Tottenham kupuje lijevog beka, Rakitić mijenja klub ali ostaje u Španiji, Chelsea kupuje novog golmana

Braga je i u ovom transferu najviše vjerovala najupornijem i najutjecajnijem agentu na sceni, Jorgeu Mendesu. Potonji je službeno dobio proviziju od 1,5 milijuna eura. Ovo je službeni podatak Brage, ali nisu otkrili da je Mendes svojom sposobnošći sebi pametno osigurao mnogo više novca.

Mendes je osigurao ogroman varijabilni dio provizije. Stoga, ako igrač aktivira određene klauzule, koje bi se trebale aktivirati bez većih problema, zaradit će dodatnih 5,5 milijuna eura, otkriva New York Times. Mendes je tako još jednom pokazao da je trenutno možda i najuticajniji čovjek u svijetu nogometa, agent koji ima većinski udio u Wolvesima koji ove sezone briljiraju u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!