NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO KRAJ ZA BALOTELLIJA?! Super Mario otkrio zbog čega...

DA LI JE OVO KRAJ ZA BALOTELLIJA?! Super Mario otkrio zbog čega je odbio povratak u Seriju A!

Kontraverzni italijanski napadač Mario Balotelli konačno je otkrio razlog zbog kojeg se nije vratio u Serie A. To je otkrio putem on-line komentara gdje su ga navijači kritikovali a na kraju se i on uključio u raspravu.

Duže vremena kritikovani talijanski napadač Mario Balotelli, nakon niza kritika koje je dobio zbog svoje loše partije u zadnjem susretu između Italije i Poljske, objasnio je zašto se nije želio vratiti u italijansku Seriju A. Nogometš Nice se našao na fotografiji kojuje objavila Sky Italia, na kojoj bio je odjeven u “Super Maria”, a ispod fotografije kritičari su ostavljali uvredljive komentare jedan za drugim.

>> JOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koja četiri igrača moraju ostati u Manchester Unitedu!

Kritike Balotelli očigledno ne tolerira najbolje, te je kazao kako su ti kritičari jedan od razloga zbog kojih se još uvijek nije vratio u Italiju.

“Lijepo je čitati komentare i vidjeti kako me ljudi mrze. Nadam se da će me mrziti i kada mi bude išlo dobro, moraju biti dosljedni. Naravno, postoji razlog zašto se nisam htio vratiti u Seriju A a mislim da je sve sada jasno zbog čega nisam. ”

[su_champions_league]

Nogometaš Nice se preko ljetne pauze ugojio više od 10 kilograma, te je na susretu između Italije i Poljske izgledao potpuno izgubljno na terenu. Ukoliko želi da uđe u optimalnu formu, pred njim je dug trenažni proces.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!