NaslovnicaVijestiDa li je ovo kraj za Hrvata u Barci? Nezadovoljan remijem protiv...

Da li je ovo kraj za Hrvata u Barci? Nezadovoljan remijem protiv Napolija, Rakitić učinio nešto što možda nije trebao

Dan nakon neriješenog rezultata protiv Napolija u Barceloni se se vrti oko pronalaženja krivca za katastrofalan nastup Katalonaca. Veznjak Ivan Rakitić također je kritizirao odgovorne.

Ivan Rakitić govorio

Španjolski mediji kritički su nastrojeni prema kadrovskoj politici Barcelone, dan nakon remija protiv Napolija, što je dovelo do toga da trener Quique Setien jedva na prste ruke može da broji dostupne igrače prvoligaša u ključnom trenutku u sezoni. Barcelona je na zimu neshvatljivo smanjila svoj već i onako kratak kadara, kada je prodala trojicu mladih igrača (Waguea, Todiba i Pereza), a veznjak Ivan Rakitić također se dotakao situacije u klubu.

Veliki problemi za Barcelonu pred revanš sa Napolijem! Evo zbog čega Napoli ima mnogo veće šanse za prolazak nego što to prikazuju kladionice

“Imamo kratak kadar, ali odgovorni u klubu su trebali znati za to mnogo ranije”, odgovorio je Rakitić na pitanje da li Barcelona ima prekratak igrački kadar.

“Imamo ono što imamo. Oni koji su na raspolaganju udružit će snage jer će uzvratni meč biti vrlo zahtjevan”, dodao je Hrvat. Naime, na uzvratu koji je na rasporedu 18. marta, Barcelona neće imati pravo na čak 12 igrača iz prvog tima, što je problem koji ni tako veliki klub možda ne može nadoknaditi.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!