NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Barcelonu pred revanš sa Napolijem! Evo zbog čega Napoli...

Veliki problemi za Barcelonu pred revanš sa Napolijem! Evo zbog čega Napoli ima mnogo veće šanse za prolazak nego što to prikazuju kladionice

Trener Barcelone Quique Setien pred povratnu utakmica sa Napolijem bi se mogao naći u velikim problemima. Naime, u revanšu Barcelona bi mogla igrati bez čak 12 igrača iz prvog tima.

Lionel Messi želi

U prijelomnom dijelu sezone, u Barceloni se uslijed kratke klupe počinju javljati prvi problemi, koji bi mogli biti ključni u borbi za titulu u Ligi prvaka ali i u La ligi. Probleme stvaraju mnoge ozljede, pa je, primjerice, na jučerašnjoj utakmici protiv Napolija, trener Barcelone Quique Setien stavio čak tri mladića na klupu – Riqui Puiga, Sergio Akiemea i Ronalda Arau.

U utakmici protiv Napolija, žuti karton dobio je Sergio Busquets, koji zbog popunjene kvote za žuti karton neće imati pravo nastupa u recanšu, a neposredno prije kraja utakmice Arturo Vidal je u jednoj minuti dva puta požutio, koji je također suspoendovan za revanš.

UEFA se oglasila povodom koronavirusa i mogućem otkazivanju Eura 2020.

Već kod Vidala i Busquetsa, set raspoloživih igrača postajao je tanji u sredini, a treba imati na umu da se u sudijskoj nadoknadi povrijedio i Gerard Pique.

Iz današnje perspektive, Barcelona će imati samo 12 članova prvog tima u uzvratnoj utakmici 18. marta. (Marc-André i Stegen, Neto, Junior Firpo, Nelson Semedo, Gerard Piqué, Clément Lenglet, Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Frenkie de Jong, Arthur, Antoine Griezmann, Lionel Messi), Busquets i Vidal su supendovani, a Jordi Alba, Sergi Roberto, Ousmane Dembele i Luis Suarez na popisu ozlijeđenih. Novajlija, Martin Braithwaite nije registriran za nastupe u Ligi prvaka.

Zato vam toplo preporučujemo, da već sada kod bet365 kladionice uplatite prolazak Napolija po kvoti od 4,33 jer bi koeficijent do revanša moga znatno da se smanji. A i da je Barca kompletna, sinoć smo vidjeli koliko su zapravo ranljivi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!