NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO MOGUĆE?! Razlog zbog kojeg je odbio prelazak u...

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Razlog zbog kojeg je odbio prelazak u Partizan je nevjerovatan!

Aktualni srbijanski prvak Partizan želio je pojačati svoje redove s igračem iz Bugarske tijekom ovog transfer roka. Njihova metta bio je Todor Nedelev, ali je na kraju transfer propao iako su se dva kluba praktično sve dogovorila.

odbio prelazak u Partizan

Crno bijeli iz Beograda bili su zagrijani za dovođenjem reprezentativca Bugarske,  Todora Nedeleva, koji je član bugarskog prvaka Boteva iz Plovdiva. Sa šest hitova pogodaka u osamnaest nastupa, ovaj 24-godišnjak je drugi najbolji strijelac ekipe i jedan od najvažnijih igrača momčadi.

>> Pep Guardiola na briljantan način reagovao na poređenja Salaha sa Messijem

Prema bugarskom sportskom portalu Sportal, Nedelev odbio je Partizana iz dva razloga,koji su sasvim neshvatljivi za profesionalnog nogomeaša. Prvi razlog zbog kojeg se nije preselio u beogradski klub je taj jer Partizan nosi crno i bijele dresove. Naime crno bijela kombinacija boja nalazi se na dresovima Botevovog lokalnog suparnika Lokomotive, koji je ujedno i njihov najveći rival.

[su_bonus]

Bugarski reprezentativac, koji je dres svoje države nosio 15 puta, je navodno kao drugi razlog naveo da želi ostati u blizini njegove djevojke, koja živi u Plovdivu, te zbog toga također željeli igrati na proljeće za Botev. Treba dodati da je Nedelev već odbio nekoliko ponuda iz  Kine, UAE-a kao i bugarskih divova Ludogoretsa i Levskog.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!