NaslovnicaVijestiDa li je ovo najkomplikovaniji transfer ikada?! Transfer Higuaina blizu realizacije ali...

Da li je ovo najkomplikovaniji transfer ikada?! Transfer Higuaina blizu realizacije ali…

Zimski transfer rok trenutno je u svojoj najvećoj snazi. U narednih nekoliko dana, kako se bliži kraj prelaznog roka, možemo očekivati realizaciju nekoliko velikih transfera. Kako sada stvari stoje, tri giganta evropskog nogometa u narednim danima će završiti transfer jednog igrača.

Juventus i Chelsea uskoro će finiširati detalje oko transfera Gonzala Higuaina iz Milana u sjeverni London. Stara dama je “u vlasništvu” Argentinca koji kao posuđen igrač nastupa u ekipu Milana a sada će prihvatiti posudbu Chelseaja do kraja sezone. Nakon juna mjeseca, Londonci bi mogli produljiti svoju posudbu za još godinu dana, koja bi u zavisnosti od njegovih partija mogla postati obavezna.

SPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Atletico Madrid nudi dva igrača u zamjenu za Alvara Moratu!

Pojedinosti o posodbi ovisit će o izvedbi i performansama kako argentinskog napadača tako i momčadi sa stadiona Stamford Bridge. Detaljno o tome izvještava Sky Sport, posebno novinar Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora u svijetu nogometa. Dogovor je trebao biti sklopljen nakon utakmice Super kupa Italije između Juventusa i Milana. Higuain je ušao u utakmicu u posljednjih 20 minuta utakmice ali je unatoč tome Milan poražen rezultatom 1:0.

Milan od Pipite nije dobio pojačanje kakvo su očekivali, a za pola godine Juventusu su platili oko 17 milijuna eura za troškove posudbe i visoke plaće nogometaša. Higuainov brat boravio je u Londonu, te je sa čelnicima kluba razgovarao o osobnim uvjetima i također gdje bi se Pipita ponovno ujedinio s trenerom Mauriceom Sarriejem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!