NaslovnicaVijestiDa li je ovo najsmješni autogol ikada? Golman francuskog drugoligaša potpuno neometan...

Da li je ovo najsmješni autogol ikada? Golman francuskog drugoligaša potpuno neometan ubacio loptu u svoju mrežu!

Golman ekipe Grenoblea koja se takmiči u drugoj ligi Francuske, Brice Maubleu iza sebe ima noć z azaborav jer je postigao bizaran autogol bacivši loptu u svoju mrežu te tako poklonivši pobjedu Caenu.

Biti golman smatra se jednim od najtežih poslova u profesionalnom nogometu. Rijetko dobijete pohvale za dobre nastupe a obično dobivate samo kritike i budete predmet ismijavanja. Interna šala je kako su golmani “od rođenja ludi” što možda i nije daleko od istine kada pogledamo ovaj video.

Engleski komentator BT Sporta ostao u šoku nakon što je kamera na meču Bundeslige uhvatila dječaka kako pije pivo (VIDEO)

Brice Maubleu, golman ekipe Grenoblea koja se takmiči u drugoj ligi Francuske, imao je noć za zaborav, međutim njegov će gaf ostati dugo vremena u glavi mnogih fanova nogometa širom svijeta.

Samo minutu nakon što je primio gol za 1:0, Maubleu je došao do lopte i pokušao je brzo proslijediti na bočnu stranu terena. Međutim, bacanje nije završilo na drugom boku, već u njegovom vlastitom golu. Kako i zašto, ne znamo. Uopće nam nije jasno kako je nešto ovako izvodljivo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!