NaslovnicaVijestiEngleski komentator BT Sporta ostao u šoku nakon što je kamera na...

Engleski komentator BT Sporta ostao u šoku nakon što je kamera na meču Bundeslige uhvatila dječaka kako pije pivo (VIDEO)

Komentatori BT Sport-a ostali su u šoku kada su kamere na tribini uhvatile “dječaka koji pije pivo” na susretu njemačke Bundeslige. Isječak je objavljen na zvaničnom Twitter računu BT Sport na kojem se urednici začuđeno pitaju: “Jesmo li zaista snimili dijete kako pije pivo u Njemačkoj?”

U videozapisu koji traje nešto manje od 30 sekundi, komentator je rekao: “Nevjerovatno je da smo u kadar, na jednoj od bundesligaških utakmica uhvatili dječaka starog više od šest godina sa velikom kriglom piva.”

(VIDEO): Bizarna završnica utakmice između Hoffenheima i Bayerna, igrači odbili da igraju!

Nakon toga jedan od komentatora je kroz smijeh dodao: “Zabrinjavajuća stvar je to što on nije uzeo samo gutljaj, nego je ispraznio kriglu.”

Nakon toga, neko iz studija im je sugerirao da bi to moglo biti ‘bezalkoholno’, dok druga osoba u odgovorima tviteraša tvrdi: ” Dječak pije Apfelschorle, a to je napitak od jabučnog soka!”

Iako su prisutni ostali šokirani viđenim prizorom, jasno je kako ni mi uopšte nemamo pojma koliko zapravo ima godina osoba sa video isječka – ili, da li je zaista pio pivo ili neki drugi napitak.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!