NaslovnicaVijestiDa li je ovo zbogom MLS-u? Nakon ispadanja La Galaxya iz playoffa,...

Da li je ovo zbogom MLS-u? Nakon ispadanja La Galaxya iz playoffa, krenuo je “show” Zlatana Ibrahimovića! (VIDEO)

Los Angeles Galaxy za kojeg također igra Zlatan Ibrahimović, završio je takmičenje u MLS-uispadanjem u konferencijskom polufinalu. Nakon meča uslijedio je show Zlatana Ibrahimovića kojem je ovo vjerovatno oproštaj od Amerike.

u Europi

Los Angeles Galaxy, sa Zlatanom Ibrahimovićem na čelu, završio je sezonu eliminacijom u konferencijskom polufinalu MLS-a.Bolji od njih bio je njihov gradski rival Los Angeles FC koji je slavio sa 5:3.

POSTIGAO 34 GOLA PROŠLE SEZONE: Jedan od najboljih napadača u ovom trenutku izjavio – “Barceloni ne bi mogao reći ne.”

Zlatan je nakon meča bio bijesan, kao što dugo nije, a za potpuni kolaps živaca Zlatana porinuo se navijač protivničke momčadi, koji je pobjedu slavio vrlo provokativno, ali Ibrahimović mu nije bio dužan. Isprva je stisnuo svoj polni organ i nasmiješio mu se cinično, a zaštitari su ga morali odvesti do svlačionice kako bi izbjegli bilo kakav fizički kontakt.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Nekoliko minuta kasnije zakoračio je pred kamere, naravno da je štampu najviše zanimalo je li to kraj njegove karijere u SAD-u. Ako ostanem, cijeli svijet će pratiti MLS, a ako odem, nitko neće znati što je uopšte MLS. ”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!