NaslovnicaVijestiDa li je on razlog?! Svi porazi Reala u ovoj sezoni imaju...

Da li je on razlog?! Svi porazi Reala u ovoj sezoni imaju zajedničku tačku, a ona je…

U Španjolskoj se sve češće prigovara na račun igrača koji je velikim slovima pisao velike europske uspjehe Kraljevskog kluba, a nedavno je postao simbol Realovih neuspjeha.

Real Madrid je potpuno neočekivano pretrpio vrlo težak poraz od Girone, s kojim bi nadanje, kako bi se približili vodećoj Barceloni, moglo ispariti – barem do daljnjeg. Nakon poraza, španjolski mediji kritike su usmjerili u zadnje vrijeme često kritikovanog Brazilca Marcela, koji sve više i više postaje simbol Realovih poraza u ovoj sezoni.

Transfer glasine: Bayern ima pakleni plan za ljeto, Zidane postavio uslove Chelseaju, agent Icardia otkrio gdje nastavlja karijeru

Marcelova spora reakcija izravno je dovela do pobjedničkog gola Girone, a statističari su izračunali da je Marcelova pozicija u početnoj postavi Reala prava rak rana u Madridu, jer su s njim u prvih jedanaest izgubili su šest puta u posljednjih devet ligaških utakmica!

Sa Marcelom u ekipi, Real je poražen, na primjer, protiv Sevilje (0:3), Levantea (1:2), Barcelone (1:5), Eibara (0:3), Real Sociedada (0:2) i danas protiv Girone.

U posljednjih devet susreta pobijedili su samo jednom i to protiv Vallecana kada je Marcelo bio u početnoj postavi. Sergio Reguilon, mladić koji sve više i više gura Marcela iz startne postave, ima dijametralno uspješnu statistiku, jer je s njim u početnih jedanaest ekipa iz Madrida u prvenstvu vezala osam uzastopnih pobjeda.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!