NaslovnicaVijestiDa li je škotski klub pokrenuo trend? Zbog trenutne krize svim članovima...

Da li je škotski klub pokrenuo trend? Zbog trenutne krize svim članovima kluba smanjene plaće za 50%

Uprava jednog od najvećih škotskih klubova, Hearts iz Edinburgah, poduzela je drastične mjere zbog trenutne nužde i opreznosti zbog neizvjesne budućnosti. Smanjila je sve troškove osoblja za pola što obuhvata i nogometaše ovog kluba.

Prekid nogometne sezone sigurno će izazvati veliku financijsku rupu u blagajnama nogometnih klubova, koji su preko noći ostali bez većine svojih najvažnijih izvora prihoda. Kako je nogomet postupno stigao do statusa pretjerano skupog sporta, to bi moglo stvoriti vrlo ozbiljne probleme na mnogim mjestima, a neki se odlučuju već sada na rigorozne mjere, koje su na snazi od danas.

Kazna kakvu nogomet ne pamti: Nogometaš Milana mora platiti 16,5 miliona eura!

Škotski klub Hearts izvijestio je da je smanjio plaće za 50 posto svim zaposlenicima klupskog kluba zbog straha od neizvjesne budućnosti.

„U nastojanju da spriječimo neželjene otkaze i zaštitimo što više radnih mjesta, predložili smo shemu štednje koja se bavi plaćama svih zaposlenika kluba. Sve plaće od travnja će se smanjiti za 50 posto, ali nitko u klubu neće imati plaću manju od minimalne zakonom propisane plaće u državi. Drugim riječima, ako nečija plaća bude prepolovljena, ispod te granice njegova je plaća i dalje 18.135 funti godišnje a zbog nesigurnosti u svijetu, ne možemo predvidjeti koliko dugo će te mjere ostati na snazi. Naravno, pažljivo ćemo pratiti situaciju. Naravno da ćemo ponuditi prijevremeni raskid ugovora onima koji se ne slože sa nama”, rekla je vlasnica kluba Ann Budge.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!