NaslovnicaVijestiDa li su pronašli riješenje u Serie A? "Turbo liga" od 2....

Da li su pronašli riješenje u Serie A? “Turbo liga” od 2. maja do 28. juna

La Gazzetta dello Sport izvještava da se u vodstvu Serie A – kao i u ostalim europskim prvenstvima – priprema scenarij koji zahtijeva da se od 2. svibnja do 28. lipnja odigra 17 utakmica.

UEFA će u utorak objaviti kakav je njezin plan za dva glavna natjecanja pod njihovim okriljem (Liga prvaka, Europsko prvenstvo), a ovisit će o tome kako će se odvijati sezona u domaćim prvenstvima – pretpostavljajući, naravno, da se kriza s epidemijom bolesti COVID-19 smiri.

UEFA pronašla novi termin za Euro 2020: Igraće se u prosincu?!

La Gazzetta dello Sport izvještava da će uprava talijanske lige u suradnji s talijanskim nogometnim savezom izraditi plan koji bi, međutim, u potpunosti završio do kraja trenutnu sezonu Serie A. U tom cilju, Serie A bi se trebao pretvoriti u pravo ‘turbo’ prvenstvo, s tim da se liga hipotetski nastavlja 2. svibnja i završava 28. lipnja. To znači da bi za to vrijeme klubovi igrali 12 prvenstvenih utakmica (9 tijekom vikenda i tri sredinom tjedna), a pet termina između tjedana bilo bi rezervirano za europske utakmice. Dakle,  17 utakmica u sedam tjedana.

Talijanski klubovi već su odbacili prijedlog saveza da se naslovom prvaka i opstanku u ligi određuje poseban play-off, a u svakom slučaju u Italiji, kako bi se postigao gore navedeni plan, morat će se žrtvovati kup koji bi se odigrao početkom naredne sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!