NaslovnicaVijestiDa li su zaslužili? Tottenham dao "slobodne ruke" trojici nogometaša koji su...

Da li su zaslužili? Tottenham dao “slobodne ruke” trojici nogometaša koji su nastupili u finalu Lige prvaka

Finalist ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, ekipa Tottenhama, ostat će čak bet trojice nogometaša koji su igrali u finalu ovog takmičenja protiv ekipe Liverpoola.

Zvijezda Tottenhama zaradila

Ovogodišnji finalist Lige prvaka je nakon fantastične sezone uspio zadržati svoje najbolje igrače, ali ipak sve su prilike da će izgubiti čak tri igrača koji su započeli finalnu utakmicu Lige prvaka protiv Liverpoola. Već smo pisali da je desni bek Kieran Trippier na pragu preseljenja u madridski Atletico, a danas su španjolski mediji objavili fotografije o njegovog dolaska na zračnu luku u Madridu, što je manje-više jasan znak da će 28-godišnji engleski rteprezentativac karijeru nastaviti u Španjolskoj.

SAGA O ODLASKU NEYMARA SE ZAHUKTAVA: Još dva kluba ušla u utrku za njegov potpis – evo tko bi ga mogao dovesti!

Tottenham će također vjerojatno ostati i bez lijevog beka Dannyja Rosea, a stvar koja potvrđuje glasine je podatak da Tottenham objavio popis igrača koji će ići na pripreme u Aziju, na kojem se ne nalazi ime Danny Rosea. Kako bi izbjegli bilo kakvu sumnju za njegovu odsutnost, iz Tottenhama su javili kako Rose neće putovati na pripreme s timom jer mu je dopušteno da se preseli u drugi klub. Isto vrijedi i za Nizozemca Vincenta Janssena i Kamerunca Georgesa-Kevina Nkoudoua.

Uz Trippier i Rosa, prema talijanskim medijima, Belgijanac Toby Alderweireld, za kojeg se nagađa da će nastaviti karijeru u dresu Rome, vrlo je blizu odlasku iz Londona.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!