NaslovnicaVijestiDan za pamćenje: Ko je mladić koji je jučer zabio pet golova...

Dan za pamćenje: Ko je mladić koji je jučer zabio pet golova za PSV?!

Nizozemski nogomet je u svojoj bogatoj povijesti doživio mnogo stvari, ali sada se pojavljuje novi igrač koji obećava velike stvari. Nakon gola u debiju za Nizozemsku, u jučerašnjoj utakmici u ligi ove zemlje postigao je pet golova!

Kakav dan, kakva utakmica! PSV je savladao Vitesse sa čak 5-0, ali to najzanimljivija vijest s ovog meča. Mnogo je impresivniji podatak da je svih pet golova postigao isti igrač. Ali nije se radilo o nekom poznatijem ili iskusnijem igraču, nego o golobradom 20-godišnjaku.

Zvijezda u najavi? RB Salzburg u svojim redovima kleše novog supertalenta!

Donyell Malen, mladić kojeg su “otjerali” iz ekipe Arsenala gdje su ga okarakterisali kao nedovoljno talentovanim postigao je prvi gol u 18. minuti, a do kraja prvog poluvremena već je postigao hat-trick. Novopečeni nizozemski reprezentativac nastavio je u drugom poluvremenu, te je utakmicu završio sa pet golova na svom kontu.

Malen je ispisao povijest. Postao je tek treći igrač u povijesti nizozemskog prvenstva koji je u jednom meču postigao pet golova. To su prije njega uradili Coen Dillen i Bert Theunissen, prvi 1959., drugi 1964. godine.

Za Malena početak sezone je ostvarenje snova, postigao je već devet golova u svim natjecanjima! Treba napomenuti da je prije nekoliko dana, kada je debitovao za Nizozemsku, postigao gol protiv Njemačke!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!