NaslovnicaVijestiZvijezda u najavi? RB Salzburg u svojim redovima kleše novog supertalenta!

Zvijezda u najavi? RB Salzburg u svojim redovima kleše novog supertalenta!

RB Salzburg u svojim redovima ima novog super talenta, koji je karijeru u austrijskom prvenstvu započeo s impozantnim brojkama: postigao je 11 golova u sedam utakmica, a ima samo 19 godina.

Austrijski prvak Salzburg može se pohvaliti vrhunskom skaut službom koja je u posljednjem desetljeću pronašla brojne buduće europske nogometne zvijezde, a sljedeći na redu možda je tek 19-godišnji norvežanin Erling Braut Haaland, koji se preselio u Salzburg tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Transfer glasine: Juve i United mjenjaju nogometaše, srpski veznjak se seli u Italiju, reprezentativac Kosova pred velikim transferom

Haaland je već stekao reputaciju velikog talenta u Norveškoj, o čemu svjedoči i činjenica da ga je Molde prodao austrijskom klubu za čak pet milijuna eura. Iako je ovo prilično velik iznos za Salzburg, Austrijanci će možda i s njim napraviti novi izvanredan posao, jer ovaj 194 centimetara visoki mladić očito ima ogromnu količinu talenta.

Salzburg je danas u prvenstvenoj utakmici sa 7:2 pobijedio Hartberg, a Haaland je postigao tri pogotka i upisao još dvije asistencije. Ovim je samo potvrdio iznimnu formu koja ga krasi od dolaska u Austriju, a što svjedoče i brojke, koje su doista impresivne: postigao je 11 golova na sedam utakmica u austrijskom prvenstvu i dodao pet asistencija, a u svim natjecanjima je postigao je ukupno 14 golova.

Pratit ćemo mladog Norvežanina ove sezone i u Ligi prvaka, u kojoj će Salzburg igrati zajedno s Liverpoolom, Napolijem i Genkom. Ako ovako nastavi, Haaland bi mogao napustiti Austriju brže od očekivanog.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!