NaslovnicaVijestiDani Alves: Da im Mbappe dodaje loptu, zabio bi 150 golova.

Dani Alves: Da im Mbappe dodaje loptu, zabio bi 150 golova.

Dani Alves kaže da je Kylian Mbappe sjajan nogometaš, ali da u PSG-u postoje dva igrača koji su bolji nogometaši od njega. Brazilac Neymar i najtrofejniji nogometaš svih vremena, Lionel Messi igrali su sa Alvesom u Barceloni.

“Mbappe je fenomen, ali još nije shvatio da oni koji igraju sa njim su još veći fenomeni od njega. Sjajan je igrač , ali uvijek mora znati i razumjeti da su suigrači ti koji mu obogaćuju kvalitetu”, rekao je Dani Alves i naglasio da su Messi i Neymar genijalni, te dodao:

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Da im Mbappe češće dodaje loptu, zabio bi 150 golova.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!