NaslovnicaVijestiDani Olmo u siječnju pravi transfer života!

Dani Olmo u siječnju pravi transfer života!

Za bivšeg igrača Dinamo Zagreba i sadašnju zvijezdu RB Leipziga Danija Olma veliki interes je pokazala Barcelona, koja ga želi dovesti već u siječnju.

Dani Olmo u siječnju

Barcelona će u siječnju imati na raspolaganju oko 60 milijuna eura za transfere i navodno taj novac žele iskoristiti za dovođenje Danija Olma.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nogometaš Leipziga ima ugovor sa njemačkim klubom do ljeta 2023. godine, ali po svemu sudeći uskoro se vraća na Nou Camp.

Ako se taj transfer ne ostvari u siječnju, onda će to sigurno biti na ljeto sljedeće godine, jer ga je navodno Barca označila glavnim prioritetom na transfer tržištu.

Kao što već znate, Dani Olmo je igrao za mlade selekcije Barcelone u periodu od 2007. do 2014. godine nakon čega je otišao u zagrebački Dinamo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!