NaslovnicaVijestiDaniel Sturridge ima novi klub nakon 19 mjeseci suspenzije!

Daniel Sturridge ima novi klub nakon 19 mjeseci suspenzije!

Nekadašnji napadač Liverpoola i reprezentacije Engleske pronašao je svoj novi klub. Iako je posljednjih dana trenirao sa Mallorcom, sada potpisuje ugovor sa australskim Perth Gloryjem za koji će nastupati u ovoj sezoni.

Daniel Sturridge ima novi

Daniel Sturridge je bio bez kluba nakon što je napustio Trabzonspor prošle godine kada je dobio četiri mjeseca zabrane nastupanja zbog kršenja pravila o klađenju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vlasnik kluba Perth Glory Tony Sage je izjavio kako je dovođenje Sturridgea jedan od najvećih transfera njegovog kluba i cijele australijske lige.

Daniel Sturridge je po potpisivanju ugovora izjavio: “Kada se ukazala prava prilika, odlučio sam da napravim ispravan potez i da svoj talenat donesem klubu u kojem ću uživati. Želim pomoći ovoj momčadi da bude uspješna koliko god je to moguće.”

Sturridge je za Liverpool postigao 67 golova u 160 utakmica.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!