NaslovnicaVijestiDAVID BECKHAM IMA OGROMNE PLANOVE ZA SVOJ NOVI KLUB: Nagovara najvećeg svih...

DAVID BECKHAM IMA OGROMNE PLANOVE ZA SVOJ NOVI KLUB: Nagovara najvećeg svih vremena da dođe u Inter Miami – kao i legendu Real Madrida!

David Bekcham navodno ima ogromne ambiciozne planove za svoju MLS franšizu Inter Miami koja bi mogla uključivati napdače Real Madrida i Barcelone.

DAVID BECKHAM IMA

Franšiza će se pokrenuti u ožujku 2020. godine, a dok izgleda kao da će Beckhamu biti teško dovesti neke velike zvijezde odmah, nada se da će njegov klub biti konkurentan i da će velika imena doći prije nego kasnije.

Dva imena koja su spomenuta, a koje Beckham želi devesti u svoj novoformirani klub, kako je The Sun objavio su Lionel Messi i Zinedine Zidane.

The Sun navodi kako je David Bekcham osobno kontaktirao legendu Barcelone Lionel Messija o mogućem prelasku u njegovu Inter Miami ekipu.

S obzirom da argentinski internacionalac i dalje igra za katalonske divove, pokazao je da još uvijek ima snage, no male su vjerojatnoće da će on uopšte razmotriti odlazak u skorije vrijeme.

Ipak, možda kada bude spreman da završi svoje vrijeme sa Barcelonom u Europi, Beckham će biti prvi koji će se potruditi da ga uvjeri da pređe u Miami.

U međuvremenu postoji nagovještaj da će veliki trener Real Madrida Zinedine Zidane biti doveden kao trener.

Slično kao Messi, francuski taktičar je nastanjen u Španjolskoj, gdje vodi Real Madrid nakon što se vratio samo nakon šest mjeseci odsustva i sada tamo obnavlja ekipu.

To će ga zadržati na Bernabeu, ali nikada ne znate, sutra može dobiti otkaz, jer je Florentino Perez počeo mijenjati menadžere kao čarape. Nakon toga bi možda Beckhamu i uspjelo da dovede legendu Real Madrida u budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!