NaslovnicaVijestiDe Bruyne planira transfer uz podršku supruge: Privlače je egzotične avanture, a...

De Bruyne planira transfer uz podršku supruge: Privlače je egzotične avanture, a tamo su i velike zarade

Jedan od vodećih svjetskih nogometaša Kevin De Bruyne najavio je da će napustiti Manchester City po isteku trenutnog ugovora, koji završava na ljeto 2025. godine. U razgovoru za belgijski HLN, De Bruyne je izjavio da ne bi imao ništa protiv igranja u Saudijskoj Arabiji, jer tamo može zaraditi “nevjerojatno puno novca”.

Kako je rekao, njegova supruga Michele Lacroix nema ništa protiv odlaska u Saudijsku Arabiju i ona je to odobrila.

“Michele voli egzotične avanture i odlazak u Saudijsku Arabiju joj odgovara. Moram misliti na svoju budućnost”, rekao je De Bruyne za HLN.

“U mojim godinama moram biti otvoren za sve opcije uključujući Saudijsku Arabiju. Govorimo o nevjerojatnim svotama novca na kraju moje karijere i morate razmišljati o tome. Ako bih igrao dvije godine u Saudijskoj Arabiji zaradio bih puno, a prije toga sam morao igrati nogomet 15 godina i možda još nisam došao do te brojke,” dodao je De Bruyne.

Kevin De Bruyne član je Manchester Cityja od 2015. godine, kada je stigao iz Wolfsburga za 76 milijuna eura. Od tada je odigrao 382 utakmice u dresu Građana, postigao 102 gola i upisao 170 asistencija.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!