NaslovnicaVijestiU Parizu razočarani: De Jong odbio prelezak u PSG ali su parižani...

U Parizu razočarani: De Jong odbio prelezak u PSG ali su parižani ekspresno reagovali i doveli novo pojačanje

Zimski transfer rok je u punom jeku. Paris Saint Germain je izgubio bitku za Frenkie de Jong koji je jučer potpisao za Barcelonu, tako da su sve snage usmjerili na zvijezdu ruskog Zenita kojeg će dovesti za gotovo 50 milijuna eura.

Paris Saint Germain već duže vrijeme traga za novim veznim igračima na tržištu gdje su jučer dobili težak udarac. Nizozemac Frenkie de Jong izabrao je Barcelonu, Dortmund je odbio ponude za Juliana Weigla, dok je Napoli podigao cijenu za brazilskog Allana za kojeg, prema nekim informacijama, traže čak 100 milijuna eura naknade.

TRI OGROMNA TRANSFERA U JEDNOM DANU: Šta se to dešavalo jučer na nogometnoj pijaci!

Ruski list Sport Express izvješćuje da je tako PSG pronašao mnogo razumnijeg pregovarača u ruskom divu Zenitu, iz kojeg žele dovesti argentinskog nogometaša Leandro Paredesa. Bivši nogometaš Rome bio je jedan od najboljih nogometaša ruskog prvenstva u posljednje dvije godine, ali će naknada za njegov transfer, kako piše pomenuti list, uključivati odštetu Zenitu, solidarni doprinos klubovima koji su sudjelovali u njegovom razvoju i premiju samom nogometašu. Sve ukupno: 48 milijuna eura.

Očekuje se kako će Paredes potpisati ugovor s PSG-om na četiri i pol godine, a posao trenutno ovisi samo o tome hoće li Zenit na vrijeme pronaći prikladnu zamjenu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!