NaslovnicaVijestiTRI OGROMNA TRANSFERA U JEDNOM DANU: Šta se to dešavalo jučer na...

TRI OGROMNA TRANSFERA U JEDNOM DANU: Šta se to dešavalo jučer na nogometnoj pijaci!

Srijeda je bio dan u kojem su završena tri velika transfera, te taj dan možemo označiti kao najzanimljivijm od samog starta zimskog transfer roka. Do kraja transfer roka ostalo je još 7 dana.

Krzysztof Piatek

Genova je s prodajom Piateka završila jedan od najboljih poslova u njezinoj povijesti. U ljeto su za njega izdvojili 4,5 milijuna eura za kupnju od malog poljskog kluba Cracovia iz Krakova, a dobrih šest mjeseci kasnije zaradili su najmanje 30 milijuna eura neto dobiti. Piatek je bio u prvoj polovici sezone u Serie A u briljantnoj formi, nakon što je postigao 13 pogodaka u 19 utakmica, a u svim natjecanjima postigao je 19 golova u ukupno 21 meču.

NEYMAR POSTAVIO USLOV REAL MADRIDU: Dovedite njih dvojicu i dolazim i ja!

Gonzalo Higuain

U srijedu naveče transfer je konačno završen. Argentinski golgeter Gonzalo Higuain predstavljen je kao novi nogometaš Chelseaja, završivši tako dugo očekivani transfer koji će pokrenuti snažan domino efekt. Milan i Juventus su postigli dogovor koji je omogući Argentincu da ranije napusti grad mode, tako da može biti ponosan da je igrao u tri vrhunska europska prvenstva – španjolskoj La Ligi, talijanskoj Seriji A i engleskoj Premier ligi.

Frenkie De Jong

Barcelona i Ajax službeno su potvrdili sporazum o transferu Frenkie De Jonga, koji su mediji već najavili prije nekoliko sedmica. Igrač, koji se trenutno smatra jednim od najtalentiranijih u Europi, službeno će u srpnju ove godine preći u Barcelonu. Barcelona će za njega platiti 75 milijuna eura, a u zavisnosti od njegovih predstava i rezultata Barcelone transfer može porasti i do 86 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!