NaslovnicaVijestiDEADLINE DAY: Newcastle doveo ogromno pojačanje, oboren rekord transfera Michaela Owena!

DEADLINE DAY: Newcastle doveo ogromno pojačanje, oboren rekord transfera Michaela Owena!

Rekord, kojeg je Newcastle United postavio još 2005. godine s kupovinom legendarnog Michaela Owena, je oboren. U klub je iz MLS lige stigao izvanredni paragvajski napadač dza rekordnu svotu novca kada su Svrake u pitanju.

Newcastle United potvrdio je transfer paragvajskog napadača Miguela Almirona, koji je do sada zablistao u dresu MLS Atlante Uniteda. Dvadesetčetverogodišnji nogometaš dolazi za 20 milijuna funti, oborvši rekord kluba iz Newcastlea. Almiron je postao najskuplji nogometaš u povijesti kluba, skuplji od prethodnog rekordera Michaela Owena, za kojeg je klub 2005. godine platio 16 milijuna funti.

KLOPP DAO ZELENO SVJETLO: Liverpool spremio ponudu, na Anfield stiže novi veznjak!?

Almiron ima sjajnu sezonu u Sjevernoameričkoj ligi, gdje je postigao 21 gol u 62 utakmice i uabilježio čak 28 asistencija. Bio je jedan od ključnih nogometaša u ekipi Atlante koja je osvojila titulu prvaka. Sa Svrakama je potpisao ugovor na pet i pol godina.

Transfer Almirona je također rekord za MLS ligu koji je do sada držao mladi Davis prelaskom u Bayern. Na njegovom transferu, posebno je inzistirao trener Newcastlea Rafael Benitez koji je interes za njega pokazivao još i prošle godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!