NaslovnicaVijestiDiego Costa: "Otkriću vam razlog zbog kojeg Antonio Conte na klupi Reala...

Diego Costa: “Otkriću vam razlog zbog kojeg Antonio Conte na klupi Reala ne bi preživio ni jednu sezonu!”

Bivši igrač trenera Intera iz Milana Antonio Conte vjeruje da poznati talijanski trener ima mnogo pozitivnih svojstava, ali zbog svog karaktera nikada neće moći postati uistinu vrhunski trener, što se od njega očekuje.

Conte nakon poraza

Napadač madridskog Atletica Diego Costa jedna je od najvećih poznatih osoba koja je ‘dokumentovana’  zbog loših odnosa s trenutnim trenerom Intera Antoniom Conteom. Costa je imao dosta problema s Conteom u Chelseaju, što ga je na kraju dovelo do prisilnog povratka u madridski Atletico, koji igra i dan danas.

Diego Costa otkrio zanimljivu priču sa tretmana u Beogradu 2016. godine kod doktorice Marijane Kovačević

Naturalizirani Španjolac otkrio je u intervjuu za ESPN koji je glavni problem trenera koji je poznat kao jedan od najboljih na svijetu.

“Imao sam problema s Conteom izvan terena. Međutim, mislim da je prilično dobar trener. Zaista ne osjećam ništa negativno u vezi s njim. Ali ako želi postati stvarno vrhunski trener, trebao bi promijeniti svoj stav prema igračima. On je nevjerojatno sumnjičav čovjek. Siguran sam da u klubu poput Real Madrida ne bi izdržao cijelu sezonu,” rekao je Costa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!