NaslovnicaVijestiDiego Costa otkrio zanimljivu priču sa tretmana u Beogradu 2016. godine kod...

Diego Costa otkrio zanimljivu priču sa tretmana u Beogradu 2016. godine kod doktorice Marijane Kovačević

Napadač Atletica iz Madarida, Diego Costa za medije je otkrio kako je želio sanirati ozljedu prije finala Lige prvaka 2014 te se odlučio se za pomalo nekonvencionalnu terapiju i to u Beogradu.

Diego Costa otkrio je svoju priču iz Beograda, gdje se liječio prije nekoliko godina. U glavnom gradu Srbije brazilski napadač je boravio 2014. godine, uoči finala Lige prvaka njegovog Atletica s Real Madridom.

Imenovan tim sezone u Premier ligi: Uključeno čak sedam igrača Liverpoola!

Costa je bio sjajan te sezone, ali se ozlijedio. Izgledi za nastup su bili loši, pa je otišao k “doktorici” Marijani Kovačević, koja je poznaat po svojim terapijama sa konjskom placentom.

“Ljudi kažu da je to laž, ali to je zaista terapija. Malo je zastrašujuće, ali izazovno. To je kombinacija elektrošokova a jedna terapija traje dva sata. Marijana puši cigarete točno tijekom terapije, tako da je to bilo malo čudno, pogotovo jer joj većinom dolaze poznati sportisti na tretmane” – rekao je Costa i priznao da je bol nestala nakon terapije.

Međutim, nije mogao odigrati utakmicu protiv Reala. Povreda je bila toliko ozbiljna da ju je ubrzo nakon terapije obnovio.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!