NaslovnicaVijestiDijete Uniteda i turska senzacija na meti Citya: Za kojeg defanzivca će...

Dijete Uniteda i turska senzacija na meti Citya: Za kojeg defanzivca će se odlučiti Guardiola?

Manchester City će u zimskom prelaznom roku pokušati dovesti novog centralnog defnazivca, a očekuje se da će glavni kandidati za prelazak u Manchester biti dva igrača koja briljiraju u Premier ligi ove sezone.

BREAKING

Zbog duge ozljede Aymeric Laportea, Manchester City je u obrambenoj liniji imao niz problema, pa je trener Josep Guardiola bio primoran postaviti iskusnog Brazilca Fernandinha na tu poziciju, koji je inače vezni nogometaš. Engleski mediji već duže vrijeme predviđaju da će City u januaru kupiti novog središnjeg defanzivca, a Sky tvrdi da se čak dva defanzivca Leicestera nalaze na vrhu njihove liste želja.

Sramotni i žalosni prizori nam dolaze iz Bukurešta gdje je prekinuta utakmica između Rumunije i Švedske

Posljednjih tjedana već se moglo čuti da je želja bogatog Cityja izvrsni turski defanzivac Caglar Soyuncu, koji je sjajna zamjena za Harryja Maguirea u obrani Lisica, a Sky tvrdi da je City također veoma zainteresiran i za 31-godišnjaka Jonny Evansa, dijete gradskog rivala Manchester Uniteda.

Evans je ove sezone u izvrsnoj formi, a u prošlosti se već nalazio na radaru Citya, te je prije dvije godine skoro potpisao za ovu ekipu, ali je kasnije Sjeverni Irac odlučio preseliti se u Leicester, gdje se mogao nadati redovnim minutama na terenu, koje je dobio i odlično iskoristio.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!