NaslovnicaVijestiDimitar Berbatov rekao Unitedu da proda ova tri igrača do kraja siječnja!

Dimitar Berbatov rekao Unitedu da proda ova tri igrača do kraja siječnja!

Dimitar Berbatov je predložio Manchester Unitedu da se riješi Deana Hendersona, Anthonyja Martiala i Donnyja van de Beeka.

U posljednjih par dana je izašla vijest da United ima niz igrača koji su nezadovoljni klubom i koji žele otići nakon male minutaže na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Privremeni menadžer Ralf Rangnick je potvrdio Hendersonovu želju da ode nakon što je izgubio bitku za prvo mjesto od Davida De Gee.

Činilo se da je Henderson bio prvi izbor pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera, ali je ove sezone igrao samo dva puta u kupovima.

Budućnost Martiala i Van De Beeka na Old Traffordu također izgleda tmurno iz sličnih razloga, a bivši napadač Uniteda Berbatov smatra da bi se United trebao riješiti ove trojice do kraja ovog mjeseca.

“Nisam iznenađen što vidim da je Dean Henderson predao zahtjev za transferom, očekivao sam to”, rekao je Berbatov u razgovoru za Betfair.

“Isto za Donnyja van de Beeka i Anthonyja Martiala. Ovi igrači ne igraju i jasno je da nisu sretni i dok go vole ono što rade, tako će i ostati.”

“Henderson je kupljen da igra po njegovom mišljenju, samo kako bi pokrio Davida De Geu koji je prolazio kroz teško razdoblje. Pojačanja mogu potaknuti igrača, niste u najboljem izdanju, a onda odjednom imate konkurenciju, pa se saberete i počnete igrati bolje.”

“To se dogodilo sa De Geom i bile su to loše vijesti za Hendersona. Potpuno razumijem što želi otići.”

Rangnick je odbio Hendersonov zahtjev za transferom, koji je rekao da bi radije želio da ostane do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!