NaslovnicaVijestiDinamo ga prodao za 2 milijuna eura, a sada će potpisati ugovor...

Dinamo ga prodao za 2 milijuna eura, a sada će potpisati ugovor karijere koji će mu donijeti rekordnu plaću

TuttoMercatoWeb je objavio da će Amir Rrahmani produžiti svoj ugovor s Napolijem do 2027. godine, uz opciju za još jednu sezonu. Prema talijanskim novinarima, ovaj kosovski reprezentativac će također dobiti veliko povećanje plaće, s trenutnih 1,2 milijuna eura po sezoni na 2 milijuna eura po sezoni.

Rrahmani će, dakle, potpisati ugovor karijere s Napolijem, gdje je nezamjenjivi prvotimac i s kojim nakon 30 kola drži prvo mjesto u Serie A sa 75 bodova, što je 14 bodova više od drugoplasiranog Lazija. Stoga bi se moralo dogoditi čudo da Rrahmani i njegovi suigrači ne osvoje naslov prvaka ove sezone. Rrahmanijev trenutni ugovor s Napolijem istekao bi u ljeto 2024. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rrahmani je igrao za RNK Split, Lokomotivu i Dinamo tijekom svoje karijere. Dinamo ga je 2019. godine prodao u Hellas Veronu za dva milijuna eura. Godinu dana kasnije Napoli ga je doveo za 14 milijuna eura. Od tada, Rrahmani je za ovaj klub upisao 90 nastupa i postigao sedam golova.

Prema podacima Transfermarkta, kao igrač Dinama u ožujku 2019. vrijedio je 1,5 milijuna eura. Od tada, njegova vrijednost je gotovo neprestano rasla, te ga ova stranica danas procjenjuje na 25 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!