NaslovnicaVijestiDinamo odlučio povući dres s brojem pet iz upotrebe iz poštovanja prema...

Dinamo odlučio povući dres s brojem pet iz upotrebe iz poštovanja prema legendi kluba

Dres s brojem pet koji je neko vrijeme nosio kapetan Arijan Ademi više neće biti korišten u Dinamu jer je klub odlučio umiroviti taj broj iz poštovanja prema legendi kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Arijan Ademi je proveo 13 godina igrajući za Dinamo, ali je početkom ovog mjeseca službeno napustio klub i otišao u Kinu. Unatoč činjenici da je nepopularno izbacivati broj iz upotrebe u nogometu, Dinamo je odlučio ovim potezom izraziti zahvalnost za sve što je Ademi učinio za klub.

“Gledajući povijest Dinama i svih legendi koje su igrale za naš klub i ostavile veliki trag, Dinamo je odlučio ne umiroviti niti jedan broj iz poštovanja prema svim velikanima koji su igrali za naš klub”, stoji u priopćenju.

“Međutim, klub je istodobno donio odluku da se petica povlači iz uporabe u plavoj svlačionici sve dok Arijan Ademi ne odluči prestati aktivno igrati nogomet, odnosno dok ne završi igračku karijeru. Do tog trenutka Dinamov broj pet će biti isključivo rezerviran samo za njega.”

Ademi je od 2010. godine za Dinamo odigrao ukupno 359 utakmica, zabio 41 gol i upisao 30 asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!