NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb jučer srušio tri rekorda!

Dinamo Zagreb jučer srušio tri rekorda!

Dinamo Zagreb je imao povijesni europski put ove sezone koji je završen u četvrtfinalu EUropske lige nakon što su poraženi od Villarreala u dvije utakmice sa ukupnim rezultatom 3-1. U Zagrebu na Maksimiru je bilo 1-0, dok je u uzvratu sinoć momčad Unaija Emeryja ostvarila pobjedu od 2-1.

Dinamo Zagreb jučer

Nevjerojatna sezona u Europi je donijela klubu i igračima neke rekorde koji se sigurno neće lako oboriti.

Kapetan Arijan Ademi je trenutno rekorded kluba po odigranim utakmicama u europskim natjecanjima. Uzvratni susret protiv Villarreala mu je sinoć bio 84. susret u Europi. Dominik Livaković je rekorder po broju obrana na Dinamovom golu u europskim natjecanjima. On je u četvrtak napravio svoju 44. obranu, a svojim pogotkom klupski rekord je popravio i nevjerojatni Mislav Oršić. Hrvatski reprezentativac je najbolji strijelac Dinamo Zagreba sa 18. golova u UEFA-inim natjecanjima.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!